Reparatie & verkoop

Wij repareren uw elektromotor in Roermond, Weert en omgeving

Neem contact op met onze werkplaats

Heeft u een defect aan een elektromotor?

Wanneer uw elektromotor niet goed meer werkt is het belangrijk om zo snel mogelijk in actie te komen en de motor te repareren of een onderdeel te vervangen. Zelf repareren is natuurlijk altijd mogelijk, maar als u er zeker van wilt zijn dat de reparatie perfect wordt uitgevoerd, kunt u hier het beste de experts van Apo Elektrotechniek voor inschakelen. Wij komen de motor bij u ophalen (in de regio Weert, Venlo, Sittard en omgeving) en brengen deze weer zo goed als nieuw bij u terug als hij is gerepareerd. Maar u kunt bij ons ook terecht voor andere zaken, zoals het laten wikkelen van een elektromotor of het repareren van een elektropomp. 

24 uur per dag uw elektromotor repareren

Heeft u een bedrijf in Weert, Roermond of omgeving en heeft u moeilijkheden met een motor? Dit kan grote problemen met zich meebrengen. Per slot van rekening heeft een motor een belangrijke functie. Laat uw bedrijf niet stilvallen als de motor dat doet! Als uw werk of dagelijks leven wordt belemmerd door het niet werken van de motor, kunt u ons 24 uur per dag bereiken. Wij staan altijd klaar als u vragen heeft over elektromotoren, onderdelen van motoren of reparaties.

De juiste onderdelen voor de beste prijs

Ook als u op zoek bent naar een specifiek onderdeel voor het uitvoeren van een reparatie, kunt u bij Apo Elektrotechniek terecht. Onze experts weten precies welk onderdeel past bij uw aandrijvingen, elektromotoren, pompen en ventilatoren. Zo bent u verzekerd van een naadloze reparatie.